Nooteboom uitgeroepen tot Best Managed Company door Deloitte

Nooteboom Best Managed_Intranet_20220621_191612837_iOS

Nooteboom Trailers behoort tot één van de Best Managed Companies van Nederland 2021/2022. Dit predicaat wordt jaarlijks door Deloitte gegeven aan bedrijven met een sterk leiderschap. Op donderdag 12 mei maakte Deloitte de gehele lijst met 22 bedrijven bekend die deze titel hebben ontvangen. Nooteboom Trailers is beoordeeld op basis van vier thema’s: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Hiervoor heeft Deloitte zowel het strategische als het operationele management geëvalueerd.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Het programma richt zich op (middel-) grote Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftig miljoen euro, een leidende (Tier 1) of vernieuwende positie in desbetreffende marktsegment of industrie bekleden en hun management in Nederland gevestigd hebben.

Het behalen van de titel Best Managed Company is een waardering voor de hele organisatie. Het is niet alleen een erkenning voor het beleid op managementniveau, maar juist voor alle medewerkers. Marinka Nooteboom: “Het is wat mij betreft een bekroning op het harde werk van het héle familiebedrijf. Want zonder goede mensen ben je nergens.”

Over het Best Managed Companies programma

Met het Best Managed Company programma gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de best geleide bedrijven binnen Nederland. Het strategisch en operationele management van de organisatie wordt door verschillende perspectieven beoordeelt, namelijk: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Het Best Managed Companies van Deloitte is momenteel actief in meer dan 40 landen in Amerika, Europa en Azië-Pacific.